Goldplant medaliata nr1 in calitate!

Da, asa este, oficial suntem nr1 in calitate. In urma celui mai recent studiu de piata efectuat de QUDAL – QUality medal si pus la punct de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH (www.icertias.com) pentru perioada 2016-2017, Goldplant a primit cel mai mare număr de voturi in ceea ce priveste calitatea. Acest premiu incoroneaza munca depusa de noi pentru a satisface clientii si pentru a ramane in top, ajungand astfel pe primul loc in fata competitorilor in ceea ce priveste calitatea produselor Goldplant.

Detalii despre acest studiu:

Studiul s-a realizat în iune 2016 pe un eșantion de 1.200 de persoane – clienți frecvenți ai farmaciilor din România folosind un chestionar online. Intrebarea care ne-a clasat pe primul loc este urmatoarea: “Specificați numele unui producător sau distribuitor de ceai care, conform experienței și opiniei personale sau conform opiniei și experienței persoanelor din jurul dumneavoastră oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească, atunci când vine vorba de ceaiuri pentru STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR:”.

Majoritatea raspunsurilor ai fost: “Gold Plant”. Fiind astfel medaliati si certificati ca nr1 in calitate, plasandu-ne in fata tuturor competitorilor nostri directi in categoria: Productia de ceai pentru stimularea sistemului imunitar. Click aici pentru a vedea certificarea!

Studiul de piață QUDAL – QUality meDAL (www.qudal.com) măsoară experiența, opinia și percepția consumatorilor asupra companiilor care oferă cel mai ridicat nivel al calității.
Scopul QUDAL – QUality meDAL și a certificării asociate este să îi ajute pe consumatori să găsească mai ușor cele mai bune bunuri și servicii din punct de vedere al calității.

Increderea cetatenilor romani in acest studiu:

  Un procent uimitor, de 68,8% dintre cetățenii români, au afirmat că ar prefera să cumpere produse sau servicii marcate cu prestigioasa medalie pentru calitate QUDAL – QUality meDAL.
Acesta este rezultatul celui mai recent studiu de piață QUDAL – QUality meDAL realizat pe un eșantion de 1 200 de cetățeni români, în ianuarie 2016, de către organizația internațională ICERTIAS – International Certification Association GmbH.

Studiul QUDAL – QUalitymeDAL este efectuat în conformitate cu prevederile „Codul Internaţional privind Cercetările de Piaţă şi Sociale” adoptate de Camera de Comerţ Internaţională (ICC) şi Asociaţia Mondială a specialiştilor în cercetare (ESOMAR).

O mica concluzie:

Prin cele relatate anterior, Goldplant demonstreaza inca o data seriozitatea si perseveranta cu care isi trateaza clientii.  Traditie si respect din generatie in generatie! Noi alegem calitatea nu cantitatea, tu ce alegi?
Click aici pentru a vedea documentul oficial care atesta nr1 in calitate al companiei noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.